glava 931

Skupaj na nove trge!

Projekt SI-K Exportcoop SEE - skupni nastop podjetij z avstrijskega Koroškega in iz Slovenije na trgih Jugovzhodne Evrope.

S sodelovanjem malih in srednje velikih podjetij iz obeh regij povezujemo vire, strokovno znanje in izkušnje za uspešnejši vstop na nova, obetajoča tržišča.

PROJEKTNI PRIROČNIK

register - slovene - cover



JVE - Ustvarjanje regionalnih partnerstev

audienceBled, 12. marca 2015 – Domači in tuji govorci so na današnji mednarodni konferenci spregovorili o priložnostih in izzivih čezmejnega sodelovanja, upoštevanju medkulturnih specifik pri poslovanj ter gospodarskih in političnih pogledih na prihodnost JVE.

 

Svoje poglede in izkušnje z aktivnostmi v okviru projekta SI-K Exportcoop SEE so predstavile tudi nekatere kooperacijske skupine iz Slovenije in avstrijske Koroške. Dogodek je potekal v organizaciji Gospodarske zbornice Slovenije (GZS), podjetja Enterprise Support ter Visoke strokovne šole na Koroškem.

 

Več >>>

Mnenja vključenih podjetij

"V projektu se zelo dobro počutimo, pridobivamo zanimive izkušnje in se tudi osebno učimo. Mislim, da se že vidijo prihodnji rezultati in da se odpirajo nove poti, tržne priložnosti, pa tudi možnosti novega sodelovanja", Nina Knez, Firma NARDA-KARETA turizem d.o.o., Ravne na Koroškem.

 

"Zelo napeta zasnova: skupaj s slovenskim organizatorjem potovanj razviti čezmejne, skupne tržno naravnane izdelke. Zelo zanimiv projekt, ker v celoti spreminja naš zorni kot", mag. Helmut Micheler, Tourismusregion Klopeinersee – Südkärnten GmbH, Seelach am Klopeinersee.


Prispevek o kooperaciji - ORF

Informacija o piškotkih

Spletna stran za svoje funkcionalnosti uporablja spletne piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Ali se strinjate z uporabo spletnih piškotkov na teh straneh?

Poglej EU e-Privacy Directive dokument

Zavrnili ste piškotke. Odločitev lahko spremenite.

Sprejeli ste piškotke z naše spletne strani. Odločitev lahko prekličete.